måndag 24 januari 2011

Hemsida

Äntligen har jag suttit och filat lite på hur min framtida hemsida ska se ut. Lekte i photoshop och det här blev första utkastet. Säkerligen inte det sista men nånstans måste man ju börja.

Förstasidan
Inne på ett av objekten som säljes


Den stora frågan just nu är vilket typsnitt jag ska ha på mitt företagsnamn. Du får gärna hjälpa till. Här kommer några förslag:

3 kommentarer:

  1. Jag tycker bäst om den tredje logotypen. Jag upplever att den bäst fångar stämningen som båda dina korsetter och bilderna på korsetterna förmedlar. Jag tycker också att det är fint att alla bokstäverna är jämnhöga och att det bara är N:et som är lite högre än de andra.

    Två frågor dock!
    1: Har du flera förslag på gång som du kommer visa upp framöver?
    2: Har du varit inne på www.1001fonts.com och www.1001freefonts.com? Jag vet inte om de är gratis (det hela beror på ändamål och dyl.), men de kanske skulle kunna ge mer inspiration?

    Keep up the good work!

    SvaraRadera
  2. Som svar på kommentaren: Jag hittade typsnitten på 1001 fonts, har några i lager som jag lurar på så så ja, det kommer fler förslag. Har dessutom en person som ska jobba med min hemsida som kommer göra ett bättre jobb än jag, det här är bara en slags prototyp för att visa lite vad jag är ute efter. Jag är ingen expert direkt :P Tack för tipsen och dina tankar! :)

    SvaraRadera
  3. Jag fastnar mest för förslag nummer två. Den fångar min uppmärksamhet när jag scrollar. Kanske för att den är lite asymetrisk typ. Ändå inte men jo.

    SvaraRadera